Keuzekeuken plan d-

Buurmans Keuzekeuken online. Een wervelende spicy kook-dans- keuze-show over de ultiem lekkerste gerechten uit de wereldkeuken geserveerd op het Digibord. 

Plan d- gaat in Buurmans Keuzekeuken op zoek naar de keuken en de eetgewoonten van de buren. Twee dansers ontdekken de ultiem lekkerste recepten van de wereld. In een smakelijke ontdekkingstocht vinden ze een scala aan gerechten en gebruiken die iets vertellen over de bewoners en het land van herkomst. In deze keuken vieren wij de wereldkeuken vrede door samen te eten en te leren van elkaars gebruiken en gekkigheden. 

Game developer 

Plan d- maakt Buurmans Keuzekeuken in samenwerking met de game developers van Blewscreen. Het is een interactieve en educatieve voorstelling voor op het Digibord of de computer, waarbij de leerlingen zelf het verloop van de danstheater voorstelling kunnen bepalen. 

Hapklare brokken 

De voorstelling bestaat uit 9 losse filmpjes van elk rond de 6 minuten. In elk filmpje is een ‘keuze’ moment verwerkt, waarbij de leerlingen kunnen kiezen hoe de scène verder gaat. Ook is in de filmpjes een ‘educatief’ moment verwerkt, dat de leerkracht een aanknoping geeft om een gesprek of vraag te starten in de klas. 

Hoe het werkt 

Bij boeking ontvangt u een link waar u makkelijk mee kunt inloggen op het Digibord of de computer. En wij zijn natuurlijk zeer geïnteresseerd in jullie eigen favoriete recepten. Laat een bericht achter op ons prikbord! 

Buurmans Keuzekeuken is geschikt voor het regulier basisonderwijs, SBO / SO / VSO scholen. Buurmans Keuzekeuken bevat zowel gesproken als geschreven tekst. 

Neem voor meer informatie of boekingen contact op met
Wendy Grin educatie@plan-d.nl
M: 0646879190