Plan d- zoekt dansers met skills!

Voor het lopende seizoen en voor 22/23 zoekt danstheater gezelschap plan d- dansers die ons bestaande team kunnen aanvullen. Naast sterke dansskills, spreek je Nederlands en beschik je over een goede zangstem. Dansers met een beperking zijn uiteraard welkom. Affiniteit met kinder- en jeugd danstheater is een pré. Wij zijn benieuwd naar jouw talenten.

Auditie data zijn:

1e ronde – 5 februari 2022 van 15:00-19:00

2e ronde – 6 februari 2022 van 12:00-19:00

Locatie: Diemerstudios Treubweg 12 Diemen

Wij werken aan de volgende producties:

Boom! (4+), een interactieve voorstelling voor families en een ode aan de  natuur. Boom! is een dansante wandeling door de (stads)natuur, die je de wereld vanuit het perspectief van de boom laat ervaren. Tijdens de voor stelling wordt het publiek uitgenodigd actief mee te doen. De voorstelling speelt in de stad, in parken, op schoolpleinen en uiteraard in het bos. De voorstelling gaat 20 t/m 24 april 2022 in première. Meer info: Boom!

Zwerfhonden (8+) wordt de nieuwe muzikale voorstelling van plan d- en zal spelen in theaters. Zwerfhonden, is gebaseerd op het verhaal “De hond die de Tsaar in zijn been beet” van Toon Tellegen. Zwerfhonden wordt een licht surrealistische dansvoorstelling waar paardenvlees door de lucht vliegt en waarin dans en zang als gelijkwaardige partners op toneel staan. Componist en tekstschrijver Wiebe Gotink zal hiervoor speciaal een compositie schrijven en hij dirigeert een blaffend en grommend hondenkoor. Het vooronderzoek start in 2022 en de voorstelling gaat in najaar 2023 in première.

Heb jij interesse om deel uit te maken van de plan d- crew? Meld je dan nu aan voor de auditie door je motivatie en cv te sturen naar:
wendy@plan-d.nl. Meer informatie over de auditie en plan d- is te vinden op onze website: www.plan-d.nl of bel 0646879190.