Klik!

Stuur hem door!

Online flirten, met elkaar snappen, hartjes, spannende berichten, en natuurlijk: selfies. Maar is het oké om zomaar een foto van je elleboog of je buik naar iemand te sturen?

Laten we het hebben over wat wel en niet kan, over consent en hoe je dat verkrijgt. Plus, hoe reageer je als je onverwacht zo’n foto ontvangt?

Online shaming, het ongewenst delen van intieme beelden, kan diepgaande gevolgen hebben, vooral voor jongeren. Hoewel het vaak leuk en spannend is en door velen als een normale vorm van flirten wordt gezien, is het belangrijk de grenzen te kennen.

In “Klik!” nemen Tijmen en Claire je mee op een swingende reis door de wereld van online interacties. Met uitdagende liedjes en coole liefdes vibes behandelen ze thema’s die jongeren aan het denken zetten. Gelukkig weten zij precies hoe ze hiermee om moeten gaan. Durf je het aan om verder te kijken?

Deze voorstelling is een samenwerkingsproject met de VSO De Heldring, speciaal ontwikkeld voor jongvolwassenen van de VSO en kinderen van groep 7/8 van de Bovenbouw PO.

 

Playlist

Reeds geweest:

  • 28.02.24 Schoolvoorstelling
    VSO De Heldring
  • 28.02.24 Schoolvoorstelling (Premiere)
    VSO De Heldring

Credits

Dans en Choreografie Claire Hermans
Dans en Choreografie Tijmen Teunissen
Endregie Andreas Denk

Other Performances